FASHIONABLE DINNER

Restaurant Savoy

Champagne, stylish food, classic design, divine view  – what a great night it was. I had a fabulous dinner above the Helsinki rooftops at Restaurant Savoy with my friends Stella, Mikko and Jarno. I suited up in SAND Copenhagen double breasted tuxedo jacket and finished my look with Louis Vuitton clutch.

Samppanjaa, tyylikästä ruokaa, klassikko designia, taivaallinen näköala – miten upea ilta se olikaan. Vietin mahtavan illallisen Helsingin kattojen yllä Ravintola Savoyssa parhaassa seurassa ystävien Stellan, Mikon ja Jarnon kanssa. Pukeuduin SAND Copenhagenin kaksiriviseen smokkitakkiin ja viimeistelin lookin Louis Vuitton clucthilla.

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Restaurant Savoy

Photos Stella Harasek & Jarno Jussila

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.