HÁLO´S TUXEDO PANTS

Let me introduce the latest fashion brand from Finland – hálo. The wilderness of Lapland has inspired the design duo Marta Valtovirta and Jukka Puljujärvi to create timeless design. The collection offers tomorrow´s classics, exclusive pieces and unique prints. Ruska, one of the hálo´s signature prints, is inspired by the fall colors of the Lapland. Willow grouse, Siberian Jay and cloudberry flowers decorates this beautiful hálo’s own woven jacquard fabric.

Saanko esitellä uuden muotitulokkaan Suomesta – hálon. Kaunis pohjoisemme, Lappi, on inspiroinut designereita Marta Valtovirtaa ja Jukka Puljujärveä luomaan ajatonta muotia. Mallisto tarjoaa huomisen klassikoita, ekslusiivista designia ja uniikkeja printtejä. Ruska, yksi hálon nimikkoprinteistä, on saanut inspiraation Lapin syksyn väreistä. Riekko, kuukkeli ja lakan kukkaset koristavat tätä kaunista itse kudottua jakardikangasta.

hálo from north

hálo from north

hálo from north

hálo from north

hálo from north

Mikko Puttonen

hálo Ruska pants
COS T-shirt
Bianco shoes

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.