NEW MORNING ROUTINES FOR A FRESH DAY

diego dalla palma

I don´t need anything special for my mornings. Just shower, chill music and porridge. For one week I´ve been using new skin care and beauty products. A Diego Dalla Palma professional analysed my skin and recommend these RVB Skinlab products. Already I have good experience from detoxifying cleansing mousse for example.

Tämän miehen aamuritiinit ovat hyvinkin simppelit. Suihku, hyvää musiikkia ja aamupuuro. Viikon ajan olen käyttänyt uusia ihonhoito- ja kauneustuotteita. Ammattilainen italialaisen Diego Dalla Palma -brändin takaa analysoi ihoania ja suositteli minulle RVB Skinlab -tuotteita. Jo lyhyen ajan jälkeen minulla on hyviä kokemuksia esimerkiksi puhdistusvaahdosta.

Mirkka Metsola silk robe

diego dalla palma

Mirkka Metsola silk robediego dalla palma

Mirkka Metsola silk robe

diego dalla palma

Mirkka Metsola silk robediego dalla palma

Mirkka Metsola silk robeMirkka Metsola silk robe

Mirkka Metsola silk robe

Mirkka Metsola silk robe

Mirkka Metsola silk robe

Photos of me Jenni Rotonen

Mirkka Metsola silk robe
COS trousers & t-shirt

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.