A SHIRT LIKE A PAINTING

Dries Van Noten

Hands down my best trip to Paris! Paris treated me and Jenni so well and we ended up having new amazing friends. Of course I did some shopping – serious Dries Van Noten shopping! I fell in love with this shirt which combines a camouflage and floral tapestry print. It´s like a piece of art. I finished the vintage feeling look with a modern cotton and linen waistcoat topped with an overlay panel and embroidered motif at the chest.

Kieltämättä paras Pariisin matka takana! Pariisi hemmotteli minua ja Jenniä todella hyvin ja päädyimme saamaan uusia ihania ystäviä. Tietenkin Pariisissa pitää shoppailla ja minut tuntien – Dries Van Notenilla! Rakastuin tähän paitaa, jossa yhdistyvät vintage-henkinen camo- ja kukkakuosi. Paita on kuin maalaus. Viimeistelin lookin modernilla puuvilla ja pellava liivillä, jonka rintaa koristaa kaunis kuvio.

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Dries Van Noten

Jenni Rotonen

Dries Van Noten camo and floral tapestry printed shirt & granite cotton and linen-blend waistcoast
SAND Copenhagen trousers
Alexander McQueen derby shoes

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.