HOW TO MIX STREETWEAR WITH FORMAL WEAR

Zalando

This is my first time I´m wearing a cap! Zalando challenged me to show my version how to mix streetstyle with formal wear. I paired a rust Noose & Monkey suit with a Samsøe & Samsøe sweatshirt and finished the look with leather Stan Smiths and pink Carhartt cap.

Ensimmäinen kerta lippis päässä! Zalando haastoi minut näyttämään versioni kuinka yhdistää kaksi ääripäätä. Juhlava katumuoti-look syntyi Samsøe & Samsøen swetarista ja ruosteen värisestä Noose & Monkey puvusta. Viimeistelin asun Stan Smith -nahkalenkkareilla ja Carharttin pinkillä lippalakilla.

Zalando

Zalando

Zalando

Mixing streetwear and formal wear is a big trend right now. I gave my styling tips to Zalando and you can read the article on Zalando Editorial Hub site. Click here and get inspired by Remix trend!

Katu-  ja juhlamuodin yhdisteleminen on suuri trendi tällä hetkellä. Annoin stailausvinkkini Zalandolle ja voit lukea haastattelun Zalandon Editorial Hub -sivulla. Klikkaudu saitille ja inspiroidu Remix-trendistä!

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

ZalandoIn collaboration with Zalando
Photos Karoliina / Valoon.fi
Location KUUMA

Noose & Monkey suit
Samsøe & Samsøe sweatshirt
Carhartt cap
Stan Smith sneakers

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.