THE STATEMENT COAT

Katri Niskanen

I´ve been dreaming of a statement coat for a long time. Three weeks ago I styled an Autumn-Winter 2017 lookbook for Katri Niskanen and I fell in love with collection´s snake printed fabric with coated finishing. I was inspired by classic old style trench coat with wide collars and – thank god – Katri did too. Here´s my statement coat, one of a kind.

Olen unelmoinut pitkään statement-takista. Kolme viikkoa sitten stailasin Katri Niskasen syys-talvi 2017 malliston lookbookin ja rakastuin malliston käärmekuosiseen nahkapintaiseen kankaaseen. Näin silmissäni klassisen trenssin leveillä kauluksilla ja onneksi myös Katri. Statement-takkini, ainut laatuaan, on valmis!

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Jenni Rotonen

Katri Niskanen made to measure snake print jacket
COS wool trousers & shirt
H&M Studio AW16 shoes

1 Discussion on “THE STATEMENT COAT”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.