NOOSE & MONKEY SS17 LOOKBOOK

Noose & Monkey SS17

Looking for cool party outfits? If you are screaming on the other side, check out this lookbook! Noose & Monkey revealed it´s Spring-Summer 2017 lookbook featuring statement partywear in trendy fabrics and colours. My absolute favorites are velvet tuxedos, slim suits in pale pink and blue and always so dapper three piece suits. And notice the double-breasted vest. That´s a must-have!

Oletko etsimässä cooleja bilevaatteita? Jos huudat siellä toisella puolella, tsekkaa tämä lookbook! Noose & Monkey palaa uudella kevät-kesä 2017 mallistollaan esitellen näyttäviä vaatteita juhlaan trendikkäissä väreissä ja materiaaleissa. Ehdottomat suosikkini ovat samettismokit, kapeat puvut vaaleansinisenä ja -pinkkinä ja aina niin siisti kolmiosainen puku. Ja huomaa kaksirivinen liivi, joka on must-hankinta!

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Noose & Monkey SS17

Lookbook photos Noose & Monkey

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.