PFW: AMI FW17

Great color combinatios and dope styling! Alexandre Mattiussi´s AMI is the first collection to get my attention of fall-winter 2017 menswear shows. Although it seems that there´s nothing new, there is something. Mister Mattiussi doesn´t revolutionize menswear, he concetrates what he does best. You know, it´s not easy to make simple things great.

Upeat väriyhdistelmät ja loistava stailaus! Alexandre Mattiussin AMI on ensimmäinen 2017 syksy-talvimallistoista, joka inspiroi minua. Vaikka näyttää siltä, että mallistossa ei ole mitään uutta, siellä on. Herra Mattiussi ei mullista miesten vaatemaailmaa, vaan keskittyy siihen mitä osaa parhaiten. Tiedätkö, ei ole helppoa tehdä yksinkertaisista asioista mahtavia.

AMI FW17

AMI FW17

AMI FW17

AMI FW17

AMI FW17

AMI FW17

Runway photos via Vogue.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.