LET´S GET THIS PARTY STARTED

Birthday Party

Let´s get this party started! Can´t believe it´s 2017 and I´m getting older one year again. Last year was ah-mazing and this year is going to more magnificient. One thing, which I can´t believe and understand, happens in April when my Silver blog celebrates 10th anniversary. Yeah, crazy! But tonight I will dance, laugh and celebrate with my friends and of course with the newest, Justin.

Räjäytetään nää bileet käyntiin! En usko, että on jo vuosi 2017 ja vanhenen taas yhdellä vuodella. Viime vuosi oli todella upea ja tämä vuosi tulee olemaan vielä mahtavampi. Yksi asia, jota en usko enkä ymmärrä, tapahtuu huhtikuussa, kun Silver-blogini täyttää 10-vuotta. Yep, hullua! Mutta tänään aion tanssia, nauraa ja juhlia ystävieni kanssa ja tietenkin sen uusimman, Justinin.

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Birthday Party

Janita Autio
Location Holiday Bar

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.