NEW POP-UP SHOP!

 

97 THINGS AND A CUP OF COFFEE  is a new pop-up shop for men and women of course in the heart of Helsinki. Store presents great Finnish brands: Formal Friday clothing, Kämmen leather gloves, Saint Vacant shoes and Kasperi leather bags. During xmas shopping you can sit down and have a cup of coffee at Cafe Kokko. 97 THINGS AND A CUP OF COFFEE is open until December 30.

97 THINGS AND A CUP OF COFFEE on uusi pop up -kauppa miehille ja tietenkin naisille Helsingin keskustassa. Liikkeen valikoimissa on loistavia suomalaisia brändejä: Formal Fridayn vaatteet, Kämmenen nahkahanskat, Saint Vacantin kengät ja Kasperin nahkalaukut. Jouluostosten lomassa kannattaa chillata kahvin tai teen äärellä Cafe Kokossa. 97 THINGS AND A CUP OF COFFEE on avoinna 30.päivä joulukuuta asti.

97 THINGS AND A CUP OF COFFEE
Keskuskatu 597 Things and a Cup of Coffee

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.