THOMAS SABO O´CLOCK!

Thomas Sabo

It´s 5.45 am on thursday morning and I´m at the airport in Helsinki. Soon I´m heading to Nuremberg in Germany. Thomas Sabo invited me to discover the new company headquarters for the first time. Day will start with the presentation of Spring/Summer 2017 collections continueing with a dinner at the historical Nuremberg Council Chamber. So you my friend, it is time for you to add me on Snapchat (vesasilver) to see everything what will happen today.

Kello on varttia vaille kuusi torstaiaamuna ja olen Helsingin lentokentällä. Kohta kone lähtee kohti Saksaa ja Nurembergiä. Thomas Sabo kutsui minut tutustumaan ensimmäistä kertaa uuteen päätoimistoon. Päivä alkaa kevät-kesä 2017 malliston esittelyllä jatkuen illallisella historiallisessa Nurembergin kunnanvaltuustolla. Joten ystäväni, nyt on korkea aika lisätä minut Snapissä nähdäksesi mitä kaikkea tulee tapahtumaan tänään.

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Photos of me Jenni Rotonen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.