A LITTLE STAR

Prada FW16

Miuccia Pradas´s fall 2016 collection was beautiful, both mens and womens. Collections radiated historical times and style, let alone romanticism. I really loved all the accessories, small leather books, corsets and metal keys. And I had to get one of those to myself. A key with a little star.

Miuccia Pradan syysmallisto oli kaunis, niin miesten kuin naisten. Mallistot huokuivat menneitä aikoja ja historiallista tyyliä puhuttamakaan romanttisuudesta. Rakastin malliston asusteita. Pieniä nahkakirjoja, korsetteja ja metalliavaimia. Ja minun oli pakko saada yksi itselleni. Metalliavain pienellä tähdellä.

Prada FW16

Prada FW16

Prada FW16

Prada FW16

Prada FW16

Prada FW16

Prada FW16

Iida L.

Premium by Jack & Jones wool and silk blend jacket & trousers
Diesel rose printed shirt
Prada metal and calf leather keychains
COS black leather belt
Zara leather shoes

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.