NEW HOTEL IN TOWN

It´s a new week after fabulous weekend. I attended to the annual Gloria Fashion Show on Friday night and I celebrated it in a best way staying in a luxurious Hotel F6. The brand new F6, in the heart of Helsinki, stands for nordic elegance offering 66 rooms in a beautiful building. I fell in love with my Deluxe room and the bed which I don´t forget. If you don´t have a chance to sleep in that bed at least have a glass of champagne at Runar bar or enjoy delicious breakfast in some beautiful morning.

Uusi viikko upean viikonlopun jälkeen. Perjantai-iltana osallistuin vuotuiseen Gloria Fashion Show -tapahtumaan ja juhlistin sitä parhaalla mahdollisella tavalla yöpymällä ylellisessä F6 hotellissa. Helsingin sydämessä sijaitseva upouusi F6 hotelli edustaa pohjoismaista tyylikkyyttä tarjoten 66 huonetta upeassa rakennuksessa. Rakastuin ensisilmäyksellä Deluxe-huoneeseeni ja niin ihanaan sänkyyn, jota en hevillä unohda. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta yöpyä ihanassa sängyssä, nauti ainakin lasillinen samppanjaa Runar-baarissa tai nauti herkullinen hotelliaamiainen jonakin kauniina aamuna.

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

Hotel F6

In collaboration with F6

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.