THE KIMONO VEST

Katri Niskanen

A very talented designer and my friend Katri Niskanen designed something special for me. One month ago I styled her SS17 campaign and I fell in love with one women´s top which will be in the upcoming collection inspired by Japan. Katri Niskanen designed a mens version of that top and here´s the result. Wrap around and tie! I would like to show you the original one but you have to wait for the next season.

Lahjakas suunnittelija ja ystäväni Katri Niskanen suunnitteli jotain spesiaalia minulle. Kuukausi sitten stailasin hänen kesä 2017 -malliston kampanjakuvat ja rakastuin yhteen naisten toppiin, joka on saanut inspiraation Japanista. Katri Niskanen muutti hieman yläosaa ja suunnitteli miesten version. Kiedo ja solmi! Haluaisin näyttää alkuperäisen version, mutta pitää odottaa seuraavaa sesonkia.

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Katri Niskanen

Jenni Rotonen

Katri Niskanen Kimono vest
Turo jacket
COS trousers & leather shoes

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.