FWSTOCKHOLM: SWEDISH FASHION TALENTS 2016

Swedish Fashion Talents 2016

Swedish Fashion Talents 2016

LAZOSCHMIDL

Swedish Fashion Talents 2016

Swedish Fashion Talents 2016

NEBEL

Swedish Fashion Talents 2016

SÉFR SÉFR

Day two of Fashion Week Stockholm started with Swedish Fashion Talents 2016 show. The show is a project run by the Swedish Fashion Counsil to support and promote the establishment of new fashion labels and designers. Each year the Swedish Fashion Talents jury selects designers who are given the oppportunity to appear in fashion shows to showrooms and exhibitions.

Tukholman muotiviikon toinen päivä starttasi Swedish Fashion Talents 2016 -näytöksellä. Tämä Swedish Fashion Counsil -järjestön projekti on luotu tukemaan ja edistämään uusia suunnittelijoita ja muotimerkkejä. Joka vuosi Swedish Fashion Talents -tuomaristo valitsee joukon suunnittelijoita, joille annetaan mahdollisuus loistaa näytöksistä muotitapahtumiin.

Swedish Fashion Talents 2016

Swedish Fashion Talents 2016

Swedish Fashion Talents 2016

F.A.S.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.