VOLT – MULTI-BRAND MENSWEAR STORE

Great news guys! One of the biggest multi-brand menswear concept store in Scandinavia is opening not one, but nine (!) stores in Finland this fall. Volt presents great brands like Filippa K, J.Lindeberg, The Glory Days, adidas, Saddler, Samsøe & Samsøe, Whyred and Wood Wood. Volt stores will be open October 20. Before Volt launches fall 2016 lookbooks, check out the summer looks below.

Hyviä uutisia kundit! Pohjoismaiden yksi suurimmista miesten monimerkkikonsepteista avaa ei pelkästään yhden vaan yhdeksän (!) liikettä Suomeen tänä syksynä. Volt kerää muun muassa seuraaavat brändit saman katon alle: Filippa K, J.Lindeberg, The Glory Days, adidas, Saddler, Samsøe & Samsøe, Whyred ja Wood Wood. Volt avaa liikkeensä Kamppiin, Itikseen ja Iso Omenaan 20. päivä lokakuuta. Ennen kuin Volt hemmottelee syysmalliston kuvilla, tsekkaa kesälookit alta.

Volt Helsinki

Volt Helsinki

Volt Helsinki

Volt Helsinki

Volt Helsinki

Volt Helsinki

Volt Helsinki

Lookbook photos via voltfashion.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.