SUIT UP! ANTONIO BANDERAS DESIGN BY SELECTED/HOMME

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas launches his first collection in collaboration with Selected/Homme this month. A 30-piece collection includes mens must-haves from shirts to leather biker jackets. Here I´m wearing a wool-blend suit, black shirt and wool overcoat. Check out the leather biker jacket with golden details from my previous post.

Antonio Banderas lanseeraa hänen ensimmäisen vaatemallistonsa tässä kuussa yhteistyössä Selected/Hommen kanssa. Mallisto sisältää 30 miesten klassikkotuotetta paidoista nahkarotsiin. Sain valita suosikkini mallistosta ja tykästyin istuvaan mustaan pukuun, pystykauluksiseen kauluspaitaan ja villakangastakkiin. Tsekkaa myös kultaisilla yksityiskohdilla varustettu nahkarotsi aikaisemmasta postauksesta.

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/HommeAntonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme

Antonio Banderas Design by Selected/Homme suit, shirt and wool overcoat

Photos Karoliina / Valoon.fi
In collaboration with Bestseller Finland / Selected/Homme

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.