COS – EXCLUSIVE SERPENTINE T-SHIRTS

COS THE SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS 2016

COS launches a limited edition t-shirts for men and women on July 12th. Exclusive t-shirts celebrates partnership with the Serpentine Galleries´ Park Nights in London for the fourth year. The products will be available to buy at selected COS stores in London, Serpentine Galleries and online in Europe. Proceeds from the sale of the item will be donated to the Serpentine Trust.

Park Nights is an annual series of performance, music, film, dance and literature running from June to September 2016. The main stage, the brick wall, Serpentine Pavilion is designed by Danish architecture Bjarke Ingels.

COS lanseeraa eksklusiiviset t-paidat miehille ja naisille 12.päivä heinäkuuta. COS juhlistaa t-paidoilla jo neljä vuotta kestänyttä yhteistyötä Lontoossa sijaitsevien Serpentine Gallerioiden Park Nights -kesätapahtuman kanssa. T-paidat tulevat myyntiin valikoiduissa COS -myymälöissä Lontoossa, Serpentine Gallerioissa ja netissä ympäri Eurooppaa. Tuotot lahjoitetaan Serpentine Trust -järjestölle. 

Park Nights on vuotuinen tapahtuma, joka tuo musiikin, taiteen, performanssin, liikkuvan kuvan ja kirjallisuuden inspiroivaan ympäristöön. Tämän vuoden näyttämönä toimii “tiiliseinä” Serpentine Pavilion, jonka on suunnitellut tanskalainen arkkitehti Bjarke Ingels.

COS THE SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS 2016

COS THE SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS 2016

COS THE SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS 2016

COS THE SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS 2016

Photos COS

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.