PFW: DIOR HOMME SS17

I believe this is my first time I´m excited about Dior Homme´s collection after Kris Van Assche´s appointment. Punk and New Wave inspired summer collection presents great must-haves like an eyelet detailed suit and a sleeveless trench coat. I really like the collection but am I the only one who thinks there´s a little Dior Homme-Hedi Slimane thing going on?

Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun Kris Van Asschen mallisto Dior Hommelle saa minut innostumaan. Punkista ja New Wave -tyylistä inspiroitunut mallisto esittelee loistavia hankintoja kuten rengasniiteillä koristellun puvun ja hihattoman trenssitakin. Pidän todella paljon mallistosta, mutta olenko ainoa, joka näkee yhteneväisyydet muotitalon kulta-aikaan kun johdossa oli Hedi Slimane?

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Dior Homme SS17

Photos via vogue.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.