BOYS DON´T CRY

Männistö by Julia Männistö

Today´s outfit features two Finnish designers. Boys don´t cry t-shirt is designed by Aalto University graduated Julia Männistö behind the MANNISTO label. Finnish, a Paris based designer Achilles Ion Gabriel is the shoemaker behind the orange leather sneakers.

Päivän asu esittelee kaksi suomalaista suunnittelijaa. Boys don´t cry -paidan on suunnittellut Aalto Yliopistosta valmistunut Julia Männistö, MANNISTO -merkin takaa. Oranssisten nahkalenkkareiden takana on suomalaissyntyinen Pariisissa vaikuttava suunnittelija Achilles Ion Gabriel.

Männistö by Julia Männistö

Männistö by Julia Männistö

Männistö by Julia Männistö

Männistö by Julia Männistö

Iida L.

MANNISTO Boys don´t cry T-shirt
Sandro Paris red polo shirt
H&M Studio SS16 trousers
Achilles Ion Gabriel lace-up leather sneakers

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.