PARIS PHOTO DIARY

Dries Van Noten

It was perfect weekend getaway in Paris. For the first time I visited at Dries Van Noten store. The place was just piece of heaven for me. Ah-mazing. Can´t wait to show you my shoppings. Hey, and I recommend to stop by at Archive 18-20 store in Le Marais. Great concept store with nice little restaurant & coffee shop.

Viikonlopun pakomatka Pariisiin oli täydellinen. Vierailin ensimmäisen kerran Dries Van Notenin liikkeessä. Mielettömän inspiroiva kauppa oli pala taivasta minulle. En malta odottaa, että pääsen esittelemään ostokseni. Hei, ja suosittelen piipahtamaan Archive 18-20 -liikkeessä Le Maraisssa. Hieno liike, josta löytyy myös pieni ravintola ja kahvila.

Dries Van Noten

Finnair

Paris

Paris

Paris

Paris

Archives 18-20

Paris

Louis Vuitton

Paris

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.