CHILLING IN ANTTI TUISKU BY SEPPÄLÄ

Antti Tuisku by Seppälä

You don´t see me often in tracksuit. This is exception. I´m chilling in see-trough t-shirt, black scuba jacket and joggers from Antti Tuisku by Seppälä collection. The collection is designed by Antti Tuisku, me and Seppälä´s designer Petri Pelkonen and it´s available in stores and online April 20.

Usein tätä herraa ei näy verkkareissa. Tämä on poikkeus. Chillailen kuvissa Antti Tuisku by Sepplä -malliston läpikuultavassa t-paidassa, scuba-takissa ja -housuissa. Antti Tuiskun, minun ja Seppälän Petri Pelkosen kanssa suunniteltu mallisto tulee myyntiin liikkeisiin ja nettikauppaan 20.päivä huhtikuuta.

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Jenni Rotonen

Antti Tuisku by Seppälä scuba jacket, joggers and t-shirt
Dior sunglasses / Walter
Dr Martens studded shoes

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.