WORK: ANTTI TUISKU – PYYDÄ MULTA ANTEEKS KUNNOLLA

Antti Tuisku by SeppäläAntti Tuisku by Seppälä

It was a very beautiful day to shoot a music video! This industrial building was a location for Antti Tuisku´s latest music video in the beginning of February. I styled whole video with Antti´s upcoming collection. Antti Tuisku by Seppälä, designed by Antti, me and Seppälä´s designer, will be available in stores April 20. Below you can find making of pictures and music video.

Ei voinut sattua kauniimpaa päivää kuvata musiikkivideota! Tämä rouhea teollismainen lokaatio toimi helmikuun alussa Antti Tuiskun musiikkivideon kuvauspaikkana. Stailasin koko videon Antin tulevalla mallistolla, jota olen suunnitellut yhdessä Antin ja Seppälän suunnittelijan kanssa. Antti Tuisku by Seppälä -mallisto tulee myyntiin 20.päivä huhtikuuta. Tsekkaa alta bäkkärikuvat ja Pyydä multa anteeks kunnolla -musavideo.

Antti Tuisku by Seppälä

Attachment Display Settings

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by Seppälä

Antti Tuisku by SeppäläAntti Tuisku by Seppälä

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.