JOKAPOIKA 60TH ANNIVERSARY

Marimekko Jokapoika

Did you know that Marimekko´s striped shirt is the longest manufactured classic in fashion house history? This year Jokapoika shirt, designed by Vuokko Eskolin-Nurmesniemi, is celebrating the 60th anniversary. Trough the years shirt has been designed in many colours, like in red and bright yellow, for women, men and kids.

Tiesitkö, että Marimekon raidallinen paita on pisimpään yhtäjaksoisesti tuotannossa ollut klassikko muotitalon historiassa? Tänä vuonna Vuokko Eskolin-Nurmesniemen suunnittelema Jokapoika -paita juhlii 60-vuotis juhlavuotta. Paita on nähty vuosien varrella monissa väreissä kuten punaisessa ja kirkkaassa keltaisessa. Jokapoita-paitoja valmistetaan naisille, miehille ja lapsille.

Marimekko Jokapoika

Marimekko Jokapoika

Marimekko Jokapoika

Jenni Rotonen

Marimekko Jokapoika shirt
Diesel jeans
Aldo loafers

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.