PERFECT SUNDAY

Dua Lipa

Whole day chilling, reading fashion magazines and listening great music.
Have you heard of a girl named Dua Lipa? She´s beutiful, her style is effortless and inspiring and her beats hit hard. And she will be at Flow Festival end of this summer. Can´t wait! Check out Be the One video below!

Aion koko päivän chillata, lukea muotilehtiä ja kuunnella hyvää musaa.
Oletko sattumoisin kuullut tytöstä nimeltä Dua Lipa? Hän on yksi suurimmista suosikeistani tällä hetkellä. Hän on kaunis ja hänen tyylinsä on inspiroiva. Ja voin luvata, että hänen biittinsä jää soimaan tajuntaan. Ja hän esiintyy Flow Festivaaleilla elokuussa. En malta odottaa! Tsekkaa Be the One -video alta!

Louis Vuitton The Book #4

Dua Lipa

Louis Vuitton The Book #4Dua Lipa

Louis Vuitton The Book #4

Louis Vuitton The Book #4

Dua Lipa

Louis Vuitton The Book #4

Dua Lipa

Louis Vuitton The Book #4

Dua Lipa

Dua Lipa

Louis Vuitton The Book #4

Dua Lipa

 

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.