OH, PRADA!

It´s Paris Fashion Week but let´s go back to Milan for a while. I have to pick up one women´s fashion show which impressed me a lot. It´s Prada.
I´m usually a less-is-more kind of guy but Miuccia´s women just got me in a heartbeat. Every look was rich but thoughtful. There was harmony in all the layering, prints and over accessorising. Talking about those prints Miuccia did great job calling German artist Christophe Chemin to complete the collection. Hands down, my favourite from fall/winter 2016 collections.
…let´s say so far. There´s couple of fashion shows left in Paris.

Pariisissa esitellään paraikaa tulevan syksyn muotia, mutta palataan hetkeksi vielä Milanon muotiviikolle. Haluan huomioida yhden naisten malliston, joka teki minuun suuren vaikutuksen. Kyseessä on Prada.
Kannatan yleensä yksinkertaista, riisuttua tyyliä, mutta Miuccia sai minut rakastumaan uuteen mallistoonsa silmänräpäyksessä. Asusteita ei säästelty tässä mallistossa. Jokainen lookki oli kumminkin tarkkaan harkittu. Harmonia säilyi runsauden kukoistaessa. Malliston kruunasi upeat printit, jotka oli suunnitellut berliiniläinen artisti Christophe Chemin. Pradan syysmallisto on ehdottomasti suosikkini…tähän mennessä. Katsotaan mitä Pariisissa tapahtuu viimeisten päivien aikana.

Prada Fall/Winter 2016

Photos via Tommy Ton´s Instagram & runway photos via Vogue.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.