WORK: ANTTI TUISKU by SEPPÄLÄ

HUGE NEWS!
Antti Tuisku will launch his own collection with clothing company Seppälä. Antti Tuisku by Seppälä collection is designed by Antti, me and Seppälä´s designer Petri Pelkonen. The collection is available in April.

MAHTAVIA UUTISIA!
Antti Tuisku lanseeraa oman vaatemallistonsa Seppälän kanssa. Huhtikuussa kauppoihin saapuva Antti Tuisku by Seppälä -malliston suunnittelutiimiin kuuluvat Antti, minä ja Seppälän Petri Pelkonen.

Antti Tuisku by Seppälä

Photography Jonas Lundqvist
Style Vesa Silver
Make-up & hair Miika Kemppainen

“Seppälä lanseeraa keväällä Antti Tuiskun nimikkomalliston. Antti on suunnittelut malliston yhdessä Seppälän ja stylisti Vesa Silverin kanssa. Antti Tuisku by Seppälä -mallisto sisältää sporttihenkisiä vapaa-ajanvaatteita ja -asusteita. Antti toimii itse malliston kasvona. Mallisto on saatavilla huhtikuussa 2016 kaikista Suomen Seppälöistä.

Kotimaan ykkösrivin artisti Antti Tuisku tekee uuden aluevaltauksen, kun hänen nimeään kantava nimikkomallisto Antti Tuisku by Seppälä lanseerataan huhtikuussa 2016.

– Pitkäaikainen unelmani on ollut toteuttaa oma vaatemallisto. Otimme Vesan kanssa yhteyttä Seppälään, ja he lähtivät rohkeasti mukaan toteuttamaan ideaa. Loimme yhdessä juuri minun näköiseni malliston. Olen ylpeä malliston kaikista tuotteista, Antti Tuisku iloitsee.

Antti Tuisku on suunnitellut malliston yhdessä stylisti Vesa Silverin ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkosen kanssa. Antti Tuisku by Seppälä on sporttihenkinen vapaa-ajan mallisto, joka soveltuu sekä miehille että naisille. Kaikki tuotteet ovat Antin tyylin mukaisia, ja niissä on tarkasti mietittyjä yksityiskohtia. Vaatteissa on panostettu etenkin istuvuuteen ja materiaaleihin. Mukavia ja helppokäyttöisiä vaatteita on voi yhdistellä toisiinsa sekä pukea kerroksittain.

– Mallistoon on haettu inspiraatiota Antin tyylistä, tanssista, urheilusta ja muista vapaa-ajan harrastuksista. On ollut upeaa toteuttaa Antin unelmaa kotimaisen brändin kanssa, Vesa Silver kertoo.

Antti Tuisku toimii itse malliston kasvona yhdessä tanssija Haza Hajipoorin kanssa.

– Antti on tämän hetken kiinnostavin artisti, ja on ollut hienoa tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Antin hyvä tyylitaju ja kirkas visio mallistosta ovat tehneet yhteistyöprojektista helpon. Odotan innolla, kuinka asiakkaamme ottavat vastaan malliston ja markkinointikampanjan, sanoo Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki.”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.