ON MY WISHLIST: JACQUEMUS TOP

J´ADORE JACQUEMUS…

JACQUEMUS

…and this one sleeve top! I can tell you, I´m a little bit obsessed with it right now. After I found this picture above in the pages of SSAW magazine, I have searched every online shop and online outlet to find this top. It´s a little bit difficult because it´s last season´s and it´s sold out. But I don´t give up. Now every tip and clue is very welcome!

…ja tätä yhden hihan paitaa! Voin paljastaa, että olen hieman hulluna kyseiseen vaatekappaleeseen. Nähtyäni yllä olevan kuvan SSAW -lehdessä olen kahlannut läpi jokaisen nettikaupan löytääkseni tämän paidan. Missiota hankaloittaa tieto, että paita on edellistä mallistoa ja se on loppuunmyyty tyyliin jokaisesta kaupasta. Mutta en anna periksi. Nyt joka ikinen vihje ja johtolanka on tervetullut!

JACQUEMUS

Catwalk photo via jacquemus.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.