NEW SEASON NEW SILHOUETTE

H&M Studio SS16

Let´s start this new week with outfit post starring clothes from the new season. The suede jacket and wide-leg trousers are from H&M Men´s Studio SS16 collection hitting the stores this month. This is my first time wearing trousers this wide and I´m in love. New season, new silhouette.

Aloitetaan uusi viikko asukuvalla, jota tähdittää vaatteet uudesta sesongista. Mokkatakki ja leveät housut ovat H&M Studio SS16 -miesten mallistoa, joka saapuu kauppoihin helmikuussa. Tämä on ensimmäinen kerta leveälahkeisten housujen kanssa ja voin paljastaa, että olen rakastunut. Uusi sesonki, uusi ilme.

H&M Studio SS16

H&M Studio SS16

H&M Studio SS16

H&M Studio SS16

H&M Studio SS16

H&M Studio SS16

H&M Studio SS16

Jenni Rotonen

H&M Studio SS16 suede jacket & trousers
H&M T-shirt, Modern Essentials selected by David Beckham
SAND copenhagen suede desert boots & belt
Tom Ford Joan sunglasses / Walter

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.