MFW:DIESEL BLACK GOLD FW16

Let´s go back to Milan Fashion Week and Diesel Black Gold fashion show. I was in Milan last time when DGB showed it´s summer 2016 collection. Now talented photographer and my friend Mikko Rasila shot some great black and white backstage feelings from the latest show.

Palataan hetkeksi Milanon muotiviikolle ja Diesel Black Goldin näytökseen. Olin viime kerralla Milanossa, kun DGB esitteli 2016 kesämalliston. Tällä kertaa lahjakas valokuvaaja ja ystäväni Mikko Rasila kuvasi upeita mustavalkoisia kuvia uusimman näytöksen bäkkäriltä.

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Photos by Mikko Rasila

Apparently functional outerwear was the theme of the new fall 2016 collection. Creative director Andreas Melbostad was actually inspired by the look of New York´s bike messengers. Big parkas and jackets to keep your warm and slim trousers to move easily in urban milieu. And when it comes to styling, add as many layers as you can. My favourite look is oversized leather jacket and overall combination. And you know, men´s overalls, the man onesies, are a big trend already in this summer. It´s a cool and comfy trend to give a try!

Syysmalliston yksi pääteemoista oli selvästikin funktionaaliset ulkoiluvaatteet. Luova johtaja Andreas Melbostad oli itseasiassa inspiroitunut New Yorkin pyörälähettien asuista. Suuret takit ja parkat lämmittämässä ja tiukat housut helpottamassa liikkumista urbaanissa ympäristössä. Ja mitä stailaukseen tulee, muista lisätä niin monta kerrosta ja vaatekappaletta kuin pystyt. Suosikkini on ylisuuri nahtatakki ja haalari yhdistelmä. Miesten haalarit tulevat olemaan jo suuri trendi tänä kesänä. Kokeilemisen arvoinen trendi!

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Diesel Black Gold FW16

Runway photos via Vogue.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.