“I´LL THINK I HAVE BREAKFAST IN BED TODAY”

I packed my weekender for a little getaway on the weekend. I headed to the newest hotel in town Hotel Lilla Roberts situated in the heart of Helsinki. Hotel Lilla Roberts is built in old police station offering modern luxury in 30s style building decorated by Jaakko Puro. On the 3rd floor behind the double doors located my piece of heaven. My only goal for the weekend was to enjoy and pamper myself and that happened easily in 38m² Lux Room. What a great start to a new week after amazing night and breakfast in bed.

Lähdin viikonloppuna weekender-laukkuni kanssa pienelle hemmottelumatkalle. Suuntasin kaupungin sydämeen uusimpaan hotelliin Lilla Robertsiin. Poliisilaitoksen tilalle rakennettu Hotel Lilla Roberts tarjoaa modernia luksusta Jaakko Puron suunnittelemassa miljöössä. Minun pieni palanen taivasta sijaitsi kolmannessa kerroksessa tuplaovien takana. Ainut päämääräni viikonlopulle oli itsensä hemmottelu ja se oli helppoa 38m² Lux -huoneessa. Mahtavan yön ja sängyssä nautitun aamiaisen jälkeen uusi viikko saa loistavan alun.

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

In collaboration with Hotel Lilla Roberts

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.