LCM:TOPMAN DESIGN FW16

Topman Design kicked off men´s fashion shows yesterday in London. Gordon Richardson with his design team showed a collection of velvet, denim, silk and florals. Altough collection´s mood and colour palette gives strong vibes of Alessandro Michele´s Gucci I´m excited to see light blue denim mixed with silk and velvet.

Topman Design starttasi miesten muotinäytökset eilen Lontoossa. Gordon Richardson ja hänen design-tiiminsä 2016 syysmallisto pitää sisällään samettia, denimiä, silkkiä ja kukkasia. Vaikka malliston fiilis ja väripaletti muistuttaa suuresti Alessandro Michelen Guccia, saa denimin, silkin ja sametin yhdistelmä minut innostumaan.

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

London Collection Men Topman Design

Photos via Vogue & theguardian

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.