SHREDDED, FADED & HAND-STITCHED

DieselPreSpring16 Denim Jacket

Denim was one of my biggest love in 2015. Indigo blue and vintage denim gets me excited even this year ends and new begins. I start 2016 in new limited edition Diesel denim jacket. This shredded, faded and hand-stitched piece is truly a tomorrow´s classic.

Denim oli yksi suurimmista rakkauksista vuonna 2015. Indigonsininen ja vintage-henkinen denim saa minut vieläkin innostumaan vuoden vaihtuessa. Starttaan uuden vuoden Dieselin uniikissa farkkutakissa. Käsin hajotettu, kulutettu ja paikattu takki on todellakin huomisen klassikko.

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

DieselPreSpring16 Denim Jacket

Photos by Jenni Rotonen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.