H&M ♥ AALTO

Couple of weeks ago I visited at Aalto University, School of Arts, textile and fashion design department. That day was big for three students who were awarded with a paid internship at H&M design office in Stockholm. In fall 2015 H&M invited textile students to join a project to design pattern and textile collection for imaginary H&M AW 2016 collection. This spring three students of 18 participants will start their three-month intership at H&M. Congratulations Miisa Lehto, Sandra Wirtanen and Terhi Laine!

Pari viikkoa sitten vierailin Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tekstiilisuunnittelun opiskelijoiden luona. Päivä muuttui tärkeäksi kolmelle opiskelijalle, jotka voittivat palkallisen harjoittelun H&M:n design-osastolla Tukholmassa. Syksyllä 2015 H&M kutsui tekstiili- ja muotisuunnittelun opiskelijat osallistumaan projektiin, jossa tarkoituksena oli suunnitella kuosi- ja tekstiilimallisto H&M:n kuvitteelliseen syksy-talvi 2016 mallistoon. Tänä keväänä kolme opiskelijaa 18 osallistujasta aloittaa kolme kuukautta kestävän harjoittelun H&M:lla. Onnea Miisa Lehto, Sandra Wirtanen ja Terhi Laine!

MIISA LEHTO

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

SANDRA VIRTANEN

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

H&M Design Project

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.