MODEL CRUSH: MICA ARGANARAZ

She really caught my eye on Tom Ford SS16 fashion show video. Argentinian beauty, Mica Arganaraz, is appeared in many fashion magazines and campaigns and proved her catwalk talents walking for Chanel, Louis Vuitton and Givenchy for example. She´s one of the model-it-girls with her beachy waves. She´s hoct!

Hän todellakin varasti shown Tom Fordin musiikkivideolla, jossa esiteltiin kesä 2016 mallisto. Argentiinalainen Mica Arganaraz on kaunistanut monia muotilehtiä ja tähdittänyt lukuisia muotitalojen kampanjoita. Hän on todistanut monesti catwalk-taitonsa muotitalojen näytöksissä kuten Chanelin, Louis Vuittonin ja Givenchyn. Häntä ja hänen täydellisiä kiharoita kannattaa seurata! She´s hot!

Argentinian face, Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Mica Arganaraz

Photos via models.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.