FORMAL FRIDAY POP-UP STORE

Finnish menswear brand Formal Friday opened its first pop-up store this morning. Situated in the heart of Helsinki manly store offers blazers, shirts and colleges made from luxurious merino wool. I recommend to stop by at the store and make great christmas shopping. Be fast because store is open until christmas.

Kotimainen miestenvaatemerkki Formal Friday avasi aamulla ensimmäisen pop-up-liikkeen Lasipalatsiin. Miehekäs liike on varustettu bleisereillä, paidoilla ja collegeilla ylellisestä merinovillasta valmistettuna. Suosittelen piipahtamaan liikkeessä jouluostoksilla. Kannattaa olla nopea, koska liike on avoinna jouluaattoon asti.

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

Formal Friday Pop-Up Store

FORMAL FRIDAY POP-UP STORE 15.-23.12.2015
MONDAY – FRIDAY 11 – 21
SATURDAY 10 – 18
SUNDAY 12 – 21

Mannerheimintie 22-24, Helsinki

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.