TRENDI DECEMBER ISSUE + COMPETITION

Trendi December

Trendi December

A shout-out to photographer Jonas Lundqvist and stylist Anna Komonen who made this beautiful editorial for Trendi magazine´s december issue. Jonas knows how to catch the perfect light. Great job! Remember to grab your own copy and take part in competition on Lily Edit site. You have a change to win a luxurious night with vip treatments at Hotel Kämp. Click click!

Hienoa työtä valokuvaaja Jonas Lundqvistilta ja stylisti Anna Komoselta, jotka kuvasivat tämän kauniin muotijutun Trendi-lehden joulukuun numeroon. Jonas osaa vangita parhaimman valon. Muista napata lehti kainaloon ja osallistua Lily Edit -saitilla käynnissä olevaan kilpailuun. Sinulla on mahdollisuus voittaa luksusyö vip-hemmottelulla hotelli Kämpissa. Klikkaa klikkaa!

Trendi December

Trendi December

Trendi December

Psst. I had an honour to work with Jonas in June shooting FRENN´s SS16 campaign. Check out it here.

Psst. Kuvasin FRENN-merkin SS16 kamppanjakuvat Jonaksen kanssa kesäkuussa. Tsekkaa kuvat täältä.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.