COS SPRING/SUMMER 2016

 

COS spring/summer 2016

COS spring/summer 2016

COS spring/summer 2016

COS spring/summer 2016

I stopped by at the COS store to see the new collection which brings modern effortless for spring/summer 2016. Swedish fashion brand believes in tailoring and reinvention bringing relaxed sophistication. Hands down, steel blue cotton boilersuit, hand-drawn stripe city coat and wide cotton trousers, are my collection favourites.

Piipahdin COS -liikkeessä katsomassa uuden malliston, joka tuo modernia yksinkertaisuutta kevät/kesä 2016 sesonkiin. Ruotsalaisbrändin luottamus räätälöintiin ja innovatiivisyyteen luo rentoa hienostuneisuutta. Suosikkini ovat, epäilemättä, sininen puuvillahaalari, käsin piirretty raita-printillinen takki ja leveät puuvillahousut.

COS spring/summer 2016COS spring/summer 2016COS spring/summer 2016

Lookbook photos via cosstores.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.