PRE HELSINKI PRESENTATION AT #PFW

“When the night is never reaching it´s end”

Juslin Maunula

Friday night, Paris Fashion Week and three finnish fashion designers showing their best. Ambassade de Finlande was the place for the magical Pre Helsinki presentation and party. Discover the spring/summer collections of Saara Lepokorpi, Juslin Maunula and Satu Maaranen.

Perjantai-ilta, Pariisin muotiviikko ja kolme suomalaista suunnittelijaa loistamassa taidoillaan. Suomen lähetystö oli muutettu taianomaiseksi paikaksi, jossa järjestettiin Pre Helsingin presentaatio ja juhlat. Ihastele Saara Lepokorven, Juslin Maunulan ja Satu Maarasen kevät/kesä 2016 mallistoja.

Saara Lepokorpi

Saara Lepokorpi

Saara Lepokorpi

Saara Lepokorpi

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Juslin Maunula

Satu Maaranen

Satu Maaranen

Satu Maaranen

Satu Maaranen

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.