LILY EDIT

Take a look above, top of my blog. Suprise!
Tsekkaa blogini logon yläpuolelle. Yllätys!

Lily Edit
Lily Edit is a new online site about fashion, beauty and elegant life. From now on my SILVER blog is featured on this site. Lily Edit is a new fresh start to be part of something fashionable and continuing my blog as an independent blogger. Welcome to www.lily.fi/edit

Lily Edit on uusi saitti täynnä muotia, kauneutta ja eleganttia elämää. Tästä päivästä lähtien SILVER -blogini löytyy sivustolta. Lily Edit antaa minulle mahdollisuuden kuulua muodikkaaseen yhteisöön ja jatkamaan blogiani itsenäisenä bloggaajana. Tervetuloa www.lily.fi/edit

Lily Edit

Lily Edit

Lily Edit

Lily Edit

Photo of me by Jenni Rotonen

1 Discussion on “LILY EDIT”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.