PARIS FASHION WEEK

Paris Fashion Week SS16

“PIENI KEIDAS” by ANNIKA RIMALA 1967

Morning! It´s 5am but I don´t complain. I´m flying to Paris Fashion Week! This fashion week is very special because our Marimekko is showing new collection for the first time in Paris. Follow my social media channels and you get an exclusive access to backstage and everything what´s happening around Marimekko in Paris.

Huomenta! Kello on viisi aamulla, mutta en valita. Edessä on aamulento Pariisin muotiviikolle! Tämä muotiviikko on erittäin spesiaali, koska Marimekkomme esittelee uuden mallistonsa ensimmäistä kertaa Pariisissa. Seuraa minua some-kanavissani ja pääset kurkistamaan eksklusiivisesti bäkkärille ja todistamaan kaikkea mitä tapahtuu Marimekon ympärillä Pariisissa. 

Paris Fashion Week SS16

INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
SNAPCHAT → VESASILVER

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.