♥ DUCKIE BROWN

Duckie Brown Fall 2015

Duckie Brown, you got me! Designers Steven Cox and Daniel Silver behind the New York based menswear label hit me well with their latest collections. Fall´s light pink is so captivating, not to mention electric yellow from upcoming summer 2016 collection. Great job, I´m in love! And Daniel´s last name has nothing to do with this love. It´s just a major bonus!

Duckie Brownin suunnittelijat Steven Cox ja Daniel Silver hurmasivat tämän herran hetkessä uusimmilla mallistoillaan. Newyorkilaisen miesten muotibrändin syysmalliston haalea pinkki on todella valloittava, puhumattakaan kesämalliston sähköisestä keltaisesta. Olen ihan myyty! Ja Danielin sukunimellä ei ole mitään tekemistä tällä rakkauden osoituksella. Se on vaan mielettömän suuri bonus!

Duckie Brown Summer 2016

Photos via Vogue.com

1 Discussion on “♥ DUCKIE BROWN”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.