DIESEL BLACK GOLD SS16

From Milan Fashion Week and Diesel Black Gold fashion show to brand´s showroom in Copenhagen, here´s Diesel Black Gold spring/summer 2016.

Tunnelmia Milanon muotiviikolta Diesel Black Goldin näytöksestä ja brändin showroomilta Kööpenhaminasta. Tältä näyttää Diesel Black Gold kevät/kesä 2016.

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold is Diesel´s more experimental brand offering innovative techniques. Spring/summer 2016 presents high-end urban style with sport influences not forgetting that DBG´s edgy rock look. The same colour, from head to toe, looks fascinates me. There´s something powerful about the silver look. And you have to check out the trousers below. Wow! Can you guess how long they are?

Diesel Black Gold on Dieselistä kokeilevampi ja innovatiivisempi brändi. Kevät/kesä 2016 esittelee luksusmaisen kaupunkilaistyylin sporttivaikutteilla unohtamatta kumminkaan sitä DBG:n rcok-tyyliä. Kokovalkoiset ja -hopeiset asukokonaisuudet ovat kiehtovia. Niissä on jotakin mielenkiintoista. Ja tsekkaa alla olevat housut. Wow! Arvaatko punttien pituuden?

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Diesel Black Gold SS16

Photos by Diesel Black Gold & me

1 Discussion on “DIESEL BLACK GOLD SS16”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.