LATEST INSPIRATION

Latest Inspiration

This summer I met one stylish guy wearing vintage Hermès scarf tied around his waist as a sarong. The scarf over cropped trousers combined with loose shirt was an inspiring look. That outfit came to back my mind when I browsed Dries Van Noten´s current fall collection.

Tapasin kesällä tyylikkään miehen, joka oli sitonut vintage Hermès -huivin lantiolleen sarongin tyylisesti. Huivi nilkkapituisten housujen ja rennon paidan kanssa oli inspiroiva kokonaisuus. Muistin kyseisen tyylin, kun selailin Dries Van Notenin tämänhetkistä syysmallistoa.

Latest Inspiration

Kilts or skirts, I´m very inspired by these. And you know, Dries Van Noten is not the only designer who dresses man in kilt this season. H&M Design Award winner Ximon Lee is bringing this trend into the streets with his winning collection launched this fall.

Kiltti tai hame, tämä tyyli inspiroi minua. Ja Dries Van Noten ei ole ainoa suunnittelija, joka pukee miehen kilttiin syyssesongilla. H&M Design Award -voittaja Ximon Lee tuo trendin kaduille hänen voittomallistollaan, joka lanseerataan syksyllä.

Photos via Flickr (1), Image Amplified (2), totême (3), Rugrabbit (4) and Style.com (5-8)

1 Discussion on “LATEST INSPIRATION”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.