THE GARDEN

FASHION FILIPPA K MAN FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

Filippa K FW15

All clothes from Filippa K Man FW15 collection (except sandals)

I have great fashionable news! Filippa K opens today an online store for finnish customers. Filippa K online store offers fashion and accessories for women and men and Soft Sport collection. Click click filippa-k.com/fi/ and shop! For the launch of new online store, DHL Express offers free home delivery.

Muodikkaita uutisia! Filippa K avaa tänään verkkokaupan suomalaisille kuluttajille. Löydät Filippa K -nettikaupasta muotia ja asusteita naisille sekä miehille että Soft Sport -malliston. Eikun shoppailemaan! DHL Express tarjoaa ilmaisen kuljetuksen kotiovelle avajaisten aikaan. Mahtavia shoppailua osoitteessa filippa-k.com/fi/

Photos by Jenni Rotonen
In collaboration with Filippa K

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.