THE TALK x OLYMPUS

Last night I witnessed something special in Copenhagen. At The Lab studios THE TALK x OLYMPUS presented Danish fashion designer Barbara I Gongini. THE TALK introduced the designer through words and THE MOVE complete the story with a stunning performance by Marcin Kupinski from The Royal Danish Ballet and The Magnetic Eagle.

Eilisiltana todistin jotain ainutlaatuista Kööpenhaminassa. The Lab -studiolla THE TALK x OLYMPUS toi vieraakseen tanskalaisen suunnittelijan Barbara I Gonginin. THE TALK esitteli suunnittelijan haastattelun avulla ja THE MOVE täydensi kertomuksen upealla esityksellä, jonka päätähtina olivat suunnittelijan luomusten lisäksi The Royal Danish Ballet -tanssija Marcin Kupinski ja The Magnetic Eagle -bändi.

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

THE TALK x OLYMPUS

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.