THE LEGENDARY GIFT OF KINGS

Armani Privé Myrrhe Impériale

Myrrhe Impériale, launched in 2013, by Giorgio Armani is a oriental spicy fragrance for women and men. The black rock contains myrrh, benzoin, vanila, amber, pink pepper and saffron. I got my first bottle in December 2013 and after that we´ve been inseparable. The longevity of Eau de Parfum is incredible and captivating myrhh gets better and better as time goes by.  I have to admit it´s the best thing I have ever worn. You have to believe what the story say about myrrh. It´s the legendary gift of kings.

Vuonna 2013 lanseerattu Giorgio Armani Myrrhe Impériale on itämainen mausteinen tuoksu naisille ja miehille. Musta kivi sisältää mirhaa, vaniljaa, meripihkaa, rose pippuria ja sahramia. Sain ensimmäisen pulloni joulukuussa 2013 ja siitä lähtien olemme olleet erottamattomat. Tuoksun pitkäkestoisuus on uskomaton ja mirha paranee ajan kuluessa. Myrrhe Impériale on parasta mitä olen pitänyt. Pitää vaan uskoa mirhan tarinaan. Se on legendaarinen lahja kuninkailta.

Armani Privé Myrrhe Impériale

Armani Privé Myrrhe Impériale

Armani Privé Myrrhe Impériale

Armani Privé Myrrhe Impériale

Photos by Jenni Rotonen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.