STAIRS TO HEAVEN

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

These stairs, located in beautiful 10 Corso Como, will lead you to heaven. The Roof Garden, a piece of heaven, is a place where I see myself enjoying the sun and atmospheric music. Enjoy the pictures and play this Santa Barbara song or Janet´s new seductive single.

Nämä 10 Corso Comon rappuset vievät sinut taivaaseen. Näen itseni täällä taivaallisessa kattopuutarhassa nauttimassa auringosta ja tunnelmallisesta musiikista. Nauti kuvista ja laita soimaan Santa Barbara tai anna uuden Janetin sinkun vietellä sinut.

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

10 Corso Como #MakeItVisual

Photos taken with Huawei P8

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.