VIVIENNE WESTWOOD SS16

Vivienne Westwood SS16

Statement stripes, ankle lenght loose pants and tailored suits – my favourite pieces from Vivienne Westwood summer 2016 collection. With the new collection campaign Vivienne Westwood wants to point out the importance of the human rights and tell the world that politicians are criminals. “They are anti-people causing climate change.”

Näyttävät raidat, nilkkapituiset rennot housut ja räätälöidyt puvut – siinä parhaimmistoa Vivienne Westwoodin kesä 2016 mallistosta. Uudella mallistolla Vivienne Westwood haluaa kampanjoida ihmisoikeuksien puolesta ja kertoa maailmalle, että poliitikot ovat rikollisia. Raha ratkaisee, sanelee päätökset ja samalla ihmisoikeuksien tärkeys häviää maailmasta.

Vivienne Westwood SS16

Vivienne Westwood SS16

Vivienne Westwood SS16

Vivienne Westwood SS16

Vivienne Westwood SS16

Vivienne Westwood SS16

Vivienne Westwood SS16

 Photos by me & Style.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.