SUMMER BREEZE

Balmuir

Photos by me

Are you looking for the perfect light summer scarf? I recommend to check out Balmuir´s collection. You can click to brand new online store or, guys news for you, soon visit at the men´s fashion at the Stockmann department store. Balmuir is opening a men´s section in June. You can find these dip-dye ones among other beautiful scarves. I´m embracing summer breeze in Balmuir´s Milan cashmere scarf.

Etsitkö täydellistä kesähuivia? Suosittelen tutustumaan Balmuirin mallistoon. Uusi nettikauppa palvelee klikkauksen päässä ja kohta myös huivit löytyvät Stockmannin kakkoskerroksesta. Balmuir tuo huivit miesten osastolle kesäkuun aikana. Valikoimista löydät mm. nämä kauniit liukuvärjätyt huivit. Balmuirin Milan-kashmirhuivi lämmittää minua kesän viileiltä tuulilta.

Balmuir

Balmuir

Balmuir

Balmuir

Balmuir

Balmuir

 Photos by Jenni Rotonen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.